Month: January 2020

Hercai – Episodi 30 – PROMO 2 me përkthim shqip

January 31, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni promon e episodit 30 Sa i përket serialit “Hercai – Zemër Lëkundur”, […]

Read More

Hercai – Episodi 30 – PROMO me përkthim shqip

January 29, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Videon e gjeni poshtë: Sa i përket serialit “Hercai”, ky serial transmetohej të premteve në televizionin […]

Read More

Hercai 29 – Këtu mund ta ndiqni komplet episodin

January 29, 2020

Në faqën ‘Zemër Lëkundur’ mund të gjeni edhe shumë seriale tjera me përkthim shqip të cilat transmetohen krejtësisht falas Nëse video nuk hapet ju lutëm na shkruani mesazh në facebook dhe mënjëherë do iu përgjigjemi dhe do iu ndihmojmë në problemin tuaj Seriali shumë i shikuar ‘Hercai’ transmetohet të shtunën me perkthim shqip në 4 […]

Read More

Hercai – Episodi 29 – pjesa 3

January 26, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Nëse video nuk hapet ju lutëm na shkruani mesazh në facebook dhe mënjëherë do iu përgjigjemi […]

Read More

Hercai – Episodi 29 – PROMO 1

January 22, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Sa i përket serialit “Hercai”, ky serial transmetohet të premteve në televizionin turk ATV ndërsa të […]

Read More

Mos ma lësho dorën – PROMO Episodi 181 HD

January 21, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Shikim të këndshëm:

Read More

Mos ma lësho dorën – Episodi 180 HD

January 20, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Shikim të këndshëm:

Read More

Hercai – Episodi 28

January 20, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Sa i përket serialit “Hercai”, ky serial transmetohej të premteve në televizionin turk ATV ka përfunduar […]

Read More

Hercai – Episodi 28 – pjesa 5

January 19, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Sa i përket serialit “Hercai”, ky serial transmetohej të premteve në televizionin turk ATV ka përfunduar […]

Read More

Hercai – Episodi 28 – pjesa 4

January 19, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Sa i përket serialit “Hercai”, ky serial transmetohej të premteve në televizionin turk ATV ka përfunduar […]

Read More