Month: April 2020

Mrekulli në qelinë e 7 – Filmi i plotë me përkthim shqip

April 4, 2020

“Yedinci Kogustaki Mucize” ose në shqip “Mrekullia në qelinë e 7”, është një prodhim turk për të cilin po flasin të gjithë kohët e fundit. Suksesi nuk ka ardhur më kot, pasi ky film tregon një histori shumë prekëse të një babai të sëmurë me vajzën e tij. Ky film është renditur ndër më të […]

Read More

Vajza e Ambasadorit – Episodi 15 – pjesa 2

April 1, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni pjesën e dytë të episodit 15 Sa i përket serialit “Vajza e […]

Read More