Month: August 2020

Protagonistët e “Hercai” japin lajmin e shumëpritur për shikuesit e serialit

August 9, 2020

Të dy protagonistët e “Hercai”, Ebru Sahin dhe Akin Akinözü filluan xhirimet për sezonin e tretë të serialit të suksesshëm turk. Në imazhe mund të shihni aktorët që i japin jetë “Mirán” dhe “Reján” në urën e Malabadi, ku ata ftuan të gjithë ndjekësit të prisnin episodin e ri. “Këtu jemi përsëri në vendin ku […]

Read More