Month: September 2020

Trokit në derën time – Episodi 10 – Promo 3

September 13, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni promon e episodit 9 Sa i përket serialit “Trokit në derën time”, ky […]

Read More

Trokit në derën time – Episodi 10 – Promo 2

September 13, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni promon e episodit 9 Sa i përket serialit “Trokit në derën time”, […]

Read More

Trokit në derën time – Episodi 10 – Promo

September 12, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni promon e episodit 9 Sa i përket serialit “Trokit në derën time”, […]

Read More

Hercai – Episodi 39 – PROMO

September 11, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni promon e sezonit te trete Sa i përket serialit “Hercai”, ky serial […]

Read More

Trokit në derën time – Episodi 9 – pjesa 3

September 11, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni episodin 9 Sa i përket serialit “Trokit në derën time”, ky serial […]

Read More

Trokit në derën time – Episodi 9 – pjesa 2

September 10, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni episodin 9 Sa i përket serialit “Trokit në derën time”, ky serial […]

Read More

Trokit në derën time – Episodi 9 – pjesa 1

September 10, 2020

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Më poshtë e gjeni episodin 9 Sa i përket serialit “Trokit në derën time”, ky serial […]

Read More

“Hercai” rikthehet në ekran, del promoja e sezonit të tretë

September 4, 2020

Seriali i mirënjohur turk “Hercai” i cili theu rekorde shikueshmërie në Shqipëri dhe Turqi përfundoi sezonin e dytë në Mars të këtij viti. Gjiganti turk ATV, publikoi sot promon e sezonit të tretë të serialit. Promoja, e cila shfaq Miranin dhe Rejanin, dy protagonistët kryesor është mjaft dramatike, si vetë seriali.

Read More

Aktorja e “Hercai” poston foton e lezetshme me vajzën e saj pesë muajshe

September 1, 2020

Feride Çetin po shijon mëmësinë përpara se të bashkohet me kastin për sezonin e tretë. Feride Çetin, e cila luan Zherën në “Hercai”, ka ndarë një foto me vajzën e saj pesë muajshe. Feride tha në një intervistë për Diezminutos.es se si ishte të bartte shtatzëninë e saj me regjistrimet e serialeve televizive turke, shkruan […]

Read More